OM UTSTÄLLNINGEN

Världens största Banksyutställning

Upplev konsten som chockat och förfört omvärlden i årtionden. På utställningen The Art of Banksy får du uppleva en av världens största samlingar av den kontroversiella streetart-artisten Banksy. Samlingen innehåller lånade föremål från privata samlare och Steve Lazarides (Banksys tidigare fotograf och manager) privata samling. Kända konstverk som ”Girl With Red Balloon”, ”Flower Thrower” och ”Rude Copper” exponeras på utställningen tillsammans med exklusivt ”behind-the-scenes” material på Banksys skapande. Denna världsutställning är ej producerad av eller tillsammans med Banksy.

The Art of Banksy finns på Galleri Fredstan i Göteborg. Utställningen har en egen tydligt skyltad entré. Det finns toaletter i anslutning till entrén.

The Art of Banksy är en kontantlös utställning. Vid entrén och butiken kan du betala med kort eller Swish. Vi accepterar alla typer av betalkort och kreditkort. För fler frågor och svar, klicka på menyn till vänster.

DEN STÖRSTA BANKSYUTSTÄLLNINGEN NÅGONSIN!

Denna utställning är ej producerad av eller tillsammans med konstnären. Alla verk som visas kommer från privata samlingar.

BUY YOUR TICKETS
DIRECTLY AT BOX OFFICE!

Södra Hamngatan 55, Göteborg